Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Skandynawski fishburger"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 117
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 117
Składniki
Rozgrzej na patelni olej i smaż filety rybne po 2-3 minuty z każdej strony. Usmażoną rybę skrop wyciśniętym sokiem z cytryny. Jeśli wolisz wersję dietetyczną, możesz upiec rybę w piekarniku.
Podpiecz bułki z plastrami sera na patelni lub w piekarniku. Pamiętaj, idealnie przygotowana bułka na burgera to taka, która na zewnątrz jest chrupiąca, a w środku miękka. Dlatego przed podpieczeniem możesz posmarować ją masłem.
Ułóż na każdej połówce bułki liść sałaty, kawałek ciepłej ryby i łyżeczkę majonezu dla dekoracji. Podawaj z frytkami lub opiekanymi w piekarniku ziemniakami.Źródło: Olivia