Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Skrzydełka w panierce"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 688
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 31
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 237
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 387
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 688
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 31
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 237
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 387
Składniki
Każde skrzydełko pokrój na trzy części, najcieńsze części skrzydełek odłóż.
Wymieszaj przyprawy i częścią obsyp skrzydełka. Wymieszaj mleko oraz olej i polej skrzydełka.
Do woreczka foliowego wsyp mąkę ziemniaczaną, resztę przyprawy, proszek do pieczenia. Wkładaj porcjami skrzydełka i obtaczaj je w mieszance. Obsmaż na oleju, potem piecz w piekarniku 20 min w temp. 170°C.
Porcje 8, : 90 min, Cena: 0,90 zł, Kalorie: 380 kcal
Smażę ich sporo, gdyż domownicy zawsze proszą o dokładkę.Źródło: Bella Relaks