Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Śledzie musztardowe"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2004
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2004
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1689
Składniki
Filety śledziowe włożyć do mleka na 3-4 godziny. Żółtka ubić z musztardą, solą i pieprzem. Dodać ocet i powoli ubijając olej. Pokroić drobno ogórek. Posiekać cebulę. Połączyć z ubitą masą i dodać szczyptę pieprzu cayenne. Śledzie pokroić na kawałki. Posiekać cebulę w kostkę. Ułożyć w naczyniu i polać sosem musztardowym. Po kilku godzinach w lodówce są gotowe.Źródło: INTERIA.PL