Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3428
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 41
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2691
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 118
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 89
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3428
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 41
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2691
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 118
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 89
Składniki
Kapustę poszatkować zalać wodą i obgotować. Wodę odcedzić. Do kapusty dodać łopatkę i startą na grubych oczkach marchewkę. Ugotowane mięso wyjąć i pokroić w kostkę.
Białą kiełbasę w całości usmażyć na patelni, dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Kiedy cebula się zrumieni, wyjąć kiełbasę i pokroić w talarki.
Ziemniaki obrać i pokroić w drobną kostkę.
Do kapusty dodać mięso, kiełbasę, ziemniaki i zrumienioną cebulę. Całość gotować aż ziemniaki będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem.