Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Smażone kapelusze grzybów"
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Składniki
Borowiki, umyj, oczyść, odetnij kapelusze. Cebulę pokrój w krążki. Zeszklij ją na tłuszczu, dodaj grzyby, wyciśnięty czosnek i gałązki rozmarynu. Smaż, mieszając ok. 20 minut. Wyjmij rozmaryn. Kapelusze możesz nadziać na patyczki do szaszłyków i podawać posypane natką pietruszki z chlebem lub bagietką.
• 25 minut • dla 4 osób • cena 24 złŹródło: Show