Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Smażone kulki z kaszy"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Kaszę ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu. Posiekaną cebulę podsmaż razem ze szpinakiem na oleju. Dopraw solą i pieprzem.
Do ostudzonej kaszy dodaj starty ser i masło, po czym uformuj kulki. W środku każdej umieść odrobinę farszu.
Obtocz kulki w zmiksowanych płatkach migdałów i usmaż na oleju.Źródło: Kurier TV