Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone rydze podane z makaronem rurki i sadzonymi jajkami.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 56
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 166
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4204
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 56
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 166
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4204
Składniki
Rydze czyścimy i myjemy pod bieżącą wodą, możemy chwilę je pomoczyć. Wymyte rydze umieszczamy w durszlaku do ocieknięcia. Ocieknięte rydze smażymy na patelni, doprawiamy solą i pieprzem.
W między czasie gotujemy makaron rurki i smażymy jajka na sadzone. Usmażone rydze podajemy z makaronem rurki, polanym tłuszczem po smażeniu rydzów i sadzonymi jajkami. Smacznego !!!