Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała, aromatyczna i prosta w wykonaniu. Dużo zdrowsza niż smażona.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7453
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2379
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7453
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2379
Składniki
Plastry karkówki rozbiłam przez folię kantem dłoni, włożyłam do woreczka foliowego, obsypałam marynatą, dodałam 3 łyżki oleju i odłożyłam do lodówki na 24 godziny. Po tym czasie mięso włożyłam do garnka do gotowania na parze i gotowałam 50 minut. Karkówka wychodzi fantastyczna i soczysta. Podałam z pyzami i surówką z pomidora, papryki, cebuli i kapusty pekińskiej. Pycha!