Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała, aromatyczna i prosta w wykonaniu. Dużo zdrowsza niż smażona.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11416
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4967
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1183
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9973
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1474
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11416
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4967
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1183
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9973
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1474
Składniki
Plastry karkówki rozbiłam przez folię kantem dłoni, włożyłam do woreczka foliowego, obsypałam marynatą, dodałam 3 łyżki oleju i odłożyłam do lodówki na 24 godziny. Po tym czasie mięso włożyłam do garnka do gotowania na parze i gotowałam 50 minut. Karkówka wychodzi fantastyczna i soczysta. Podałam z pyzami i surówką z pomidora, papryki, cebuli i kapusty pekińskiej. Pycha!