Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała, aromatyczna i prosta w wykonaniu. Dużo zdrowsza niż smażona.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 581
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11786
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13497
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 581
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11786
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13497
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Składniki
Plastry karkówki rozbiłam przez folię kantem dłoni, włożyłam do woreczka foliowego, obsypałam marynatą, dodałam 3 łyżki oleju i odłożyłam do lodówki na 24 godziny. Po tym czasie mięso włożyłam do garnka do gotowania na parze i gotowałam 50 minut. Karkówka wychodzi fantastyczna i soczysta. Podałam z pyzami i surówką z pomidora, papryki, cebuli i kapusty pekińskiej. Pycha!