Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8010
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 286
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2174
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 691
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8010
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 286
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2174
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 691
Składniki
Wołowinę, żeberka, włoszczyznę, ziele angielskie, liść laurowy i opaloną nad ogniem cebulę włóż do garnka, zalej 2 litrami wody. Gotuj 2 godziny.
Na patelni rozgrzej masło, podsmaż boczek i pokrojone w paski salami. Pokrojone mięso, boczek, salami i resztę składników dodaj do zupy. Całość gotuj 15 minut. Przypraw.
Czas: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień