Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 208
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 88
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 208
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 88
Składniki
Wołowinę, żeberka, włoszczyznę, ziele angielskie, liść laurowy i opaloną nad ogniem cebulę włóż do garnka, zalej 2 litrami wody. Gotuj 2 godziny.
Na patelni rozgrzej masło, podsmaż boczek i pokrojone w paski salami. Pokrojone mięso, boczek, salami i resztę składników dodaj do zupy. Całość gotuj 15 minut. Przypraw.
Czas: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień