Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos przygotowany ze świeżych grzybów, prosty w przygotowaniu a za razem smaczny. Polecam z kluskami śląskimi i surówkami.
patelnia, blender, łyżka, nóż,
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 779
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5557
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9386
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 197
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 779
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5557
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9386
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 197
Składniki
Grzyby po dokładnym oczyszczeniu kroimy na mniejsze kawałki. Cebulę po obraniu kroimy w kostkę. Na głębszej patelni rozpuszczamy masło , wkładamy cebulę i podsmażamy do zeszklenia, dodajemy grzyby i smażymy około 20 - 25 minut. co jakiś czas mieszając. Zdejmujemy z ognia , lekko studzimy , następnie blendujemy - miksujemy. Po zmiksowaniu ponownie wstawiamy na ogień, dodajemy śmietankę 30 % i redukujemy by sos był gęsty, doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Podajemy z kluskami śląskimi i sałatką. Smacznego
Sos gotowy. Smacznego
Danie gotowe do podania. Smacznego