Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spacerując po lesie można nazbierać super składnika na świetny sos. Sos z grzybów leśnych pasuje do mięs oraz makaronu
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 778
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5547
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9368
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 196
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 778
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5547
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9368
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 196
Składniki
Cebulę drobno kroimy, czosnek kroimy w plasterki. Grzyby czyścimy i myjemy pod zimną wodą, następnie kroimy na około 3 centymetrowe kawałki. Na patelni roztapiamy masło i umieszczamy na niej cebulę wraz z czosnkiem. Smażymy 5 minut. Po tym czasie wrzucamy grzyby i smażymy 20 minut mieszając co jakiś czas. W międzyczasie siekamy natkę pietruszki. Po 20 minutach dodajemy śmietankę, natkę pietruszki, sól, pieprz oraz ocet jabłkowy. Gotujemy około 3 minut mieszając. Dobrze smakuje z pieczonymi ziemniakami i schabowym. Również dobrze pasuje do makaronu.