Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dzsiaj pokaze wam jak zrobic dobre spaghetti bez wychodzenia z domu.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1791
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1791
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
Składniki
Rozgrzej olej w garku
usmarz mieso dopraw do smaku sola pieprzem i papryka wedzona jak sie lubi
dodaj fix knor spaghetti bolognese zgodnie z instrukcja na opakowaniu z tylu
gotuj do zagotowania
dodaj pasate na oko i sol i pieprz i oregano i bazylie i cukru jesli za slone i i gotuj dalej do zagotowania
dodaj czostek
gotuj do zagotowania gotowe!
w drugim garku zagotuj wode z sola gotuj do wrzenia
gdy woda zacznie babelowac wrzuc dlugi makaron -Al Dente: okolo 7 minut - na miekko: 20 minut
po zagotowaniu makaronu dodaj do sos i podawaj jak na przykladzie smacznego!!