Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Spaghetti wegetariańskie"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 179
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 179
Składniki
Pomidorki koktajlowe dokładnie umyj i ułóż na blasze. Posyp odrobiną soli i pieprzu oraz wyciśniętym czosnkiem. Całość włóż do nagrzanego piekarnika i piecz w temperaturze 200 °C przez około 10 minut.
Makaron ugotuj al dente (około 7 minut). Ugotowany odcedź i skrop oliwą z oliwek. Następnie wymieszaj z pieczonymi pomidorkami. Całość posyp startym parmezanem i udekoruj listkami bazylii.Źródło: Na żywo