Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste szybkie danie, na obiad lub kolacje.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5623
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1106
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12215
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5164
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1532
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5623
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1106
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12215
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5164
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1532
Składniki
Makaron ugotowac al dente. Posiekac drobno cebule i czosnek. Limonke umyc, przekroic na polówki, z jednej wycisnac sok, druga pokroic na male kawalki. Cebule z czosnkiem dusic w oliwie, dodac smietane i creme fraiche, sok z cytryny i kapary. Tunczyka odcedzic, pokruszyc na drobne kawalki, dodac do sosu, podgrzac, doprawic przyprawami, na koniec dodac kawalki limonki. Podawac ze spaghetti.