Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, bo własny i bez dodatku E :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5261
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 830
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11679
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5046
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1289
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5261
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 830
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11679
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5046
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1289
Składniki
Pomidory obrać ze skórek, gotować 30 minut (ja dałam do sokowirówki później sok z miąższem połączyłam, nie trzeba już gotować), cebule, ananasa, paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać i gotować ok. 30 minut, na koniec dodać sok z ananasa zagęszczony 2 łyżkami mąki ziemniaczanej. I zagotować. Nie pasteryzować, odwrócić tylko słoiki góry dnem i zostawić na jeden dzień.