Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie wegetarianskie pasujace do kazdej diety
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 112
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 112
Składniki
pokroic liscie szpinaku niezbyt drobno , pokroic cebule i koperek
na dno naczynia wlac olej i ukladac warstwami : szpinak posypany cebula i koperkiem,popruszony sola i pieprzem ; posypac 1/3 ryzu . i tak na zmiane , ostatnia warstwa musi byc zielona . na calosc wylac przecier pomidorowy a nastepnie wlac wode . gotowac na srednim ogniu do miekkosci ryzu potrzasajac garnkiem aby potrawa sie nie przypalila . po 20 minutach zmniejszyc ogien i dusic jeszcze ok 10 min.