Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trik polega na zalaniu mięsa wodą gazowaną. Pęcherzyki gazu zmieniają strukturę mięsa i nadają mu kruchości. Koniecznie wypróbuj ten przepis!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 169
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 169
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Składniki
Wszystkie przyprawy wymieszaj w miseczce. Kawałki kurczaka zalej wodą gazowaną i odstaw na godzinę.
Po godzinie odlej wodę, osusz mięso i natrzyj je przygotowaną wcześniej mieszanką przypraw. Piecz przez około 40 minut w 180 stopniach z termo obiegiem. Smacznego!