Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trik polega na zalaniu mięsa wodą gazowaną. Pęcherzyki gazu zmieniają strukturę mięsa i nadają mu kruchości. Koniecznie wypróbuj ten przepis!
Czekolada z pomarańczami to prawdziwy rarytas – wiedzą o tym wszyscy miłośnic...
Odsłon: 21949
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 53
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 35
Czekolada z pomarańczami to prawdziwy rarytas – wiedzą o tym wszyscy miłośnic...
Odsłon: 21949
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 53
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 35
Składniki
Wszystkie przyprawy wymieszaj w miseczce. Kawałki kurczaka zalej wodą gazowaną i odstaw na godzinę.
Po godzinie odlej wodę, osusz mięso i natrzyj je przygotowaną wcześniej mieszanką przypraw. Piecz przez około 40 minut w 180 stopniach z termo obiegiem. Smacznego!