Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym daniem zachwycają się zwłaszcza panowie. Panie wolą dłużej grillowane mięso. Tym razem pod koniec grillowania, dołożyłam kilka całych pieczarek.
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25038
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6126
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 444
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25038
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6126
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 444
Składniki
Wołowinę umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Pokroić na 2,5 cm płaty. Natrzeć olejem i oprószyć pieprzem. Nie wkładać do lodówki. Steki przed pieczeniem powinny stać ze dwie godziny w temperaturze pokojowej. Układać na dobrze nagrzanym grillu i smażyć przez 3 - 4 minuty. Przełożyć na talerz i dać im "odpocząć" - (najlepiej tyle minut, ile się smażyły). Dopiero teraz posolić . Na każdym rozsmarować masło zmiksowane z czosnkiem lub świeżym rozmarynem.