Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym daniem zachwycają się zwłaszcza panowie. Panie wolą dłużej grillowane mięso. Tym razem pod koniec grillowania, dołożyłam kilka całych pieczarek.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11877
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16157
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11877
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16157
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5126
Składniki
Wołowinę umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Pokroić na 2,5 cm płaty. Natrzeć olejem i oprószyć pieprzem. Nie wkładać do lodówki. Steki przed pieczeniem powinny stać ze dwie godziny w temperaturze pokojowej. Układać na dobrze nagrzanym grillu i smażyć przez 3 - 4 minuty. Przełożyć na talerz i dać im "odpocząć" - (najlepiej tyle minut, ile się smażyły). Dopiero teraz posolić . Na każdym rozsmarować masło zmiksowane z czosnkiem lub świeżym rozmarynem.