Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Strogonow wieprzowy z pieczarkami i papryką"
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5334
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 409
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5334
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 409
Składniki
Mięso pokrój w kostkę, obtocz w mące, obsmaż na maśle. Przełóż do garnka, wlej bulion, dodaj przyprawy. Pieczarki i cebulę pokrój, podsmaż na oleju. Przełóż do mięsa. Paprykę pokrój w drobną kostkę, dodaj do mięsa. Gotuj pod przykryciem 30-40 min. Przecier wymieszaj ze śmietaną, dodaj do gulaszu, zagotuj. Przypraw do smaku.Źródło: Chwila dla Ciebie