Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cos dobrego,cos innego,warto sprobowac.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1733
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15170
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4107
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8944
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1733
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15170
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4107
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8944
Składniki
grzyby pokroic i podsmazyc na masle z przyprawami i cebula,ziemniaki przecisnac przez praske,dodac smietane,jaja,make i sol,wyrobic gladkie ciasto.
sciereczke dokladnie obsypac maka,przelozyc ciasto i dlonia uformowac placek,podsmazone grzyby przelozyc na placek i za pomoca scierki zwinac strudel.
blaszke wysmaruj tluszczem,strudel przeluz do blaszki i piec40 min w 180s,podawac z sosem grzybowym,i salatami