Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cos dobrego,cos innego,warto sprobowac.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
grzyby pokroic i podsmazyc na masle z przyprawami i cebula,ziemniaki przecisnac przez praske,dodac smietane,jaja,make i sol,wyrobic gladkie ciasto.
sciereczke dokladnie obsypac maka,przelozyc ciasto i dlonia uformowac placek,podsmazone grzyby przelozyc na placek i za pomoca scierki zwinac strudel.
blaszke wysmaruj tluszczem,strudel przeluz do blaszki i piec40 min w 180s,podawac z sosem grzybowym,i salatami