Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1085
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1056
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12989
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1085
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1056
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12989
Składniki
w misce mieszamy maślankę z mąką i szczypta soli
wyrabiamy na gładkie ciasto, w razie potrzeby dodać mąki lub maslanki jak jest za gęste. Ciasto jest bardzo elastyczne i nie twardnieje. nalezy tylko uważać żeby surowe pierogi przesypac mąką i nie kłaść jeden na drugi bo sie skleją!