Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna surówka buraczkowa,która bardzo mi smakuje,a przy tym jest szybka w wykonaniu,bo buraczków nie trzeba gotować.Polecam:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1310
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5839
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18475
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1310
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5839
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18475
Składniki
Buraki umyć,obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Wymieszać z chrzanem i jogurtem.Jabłko obrać,utrzeć na tarce,wrzucić do buraczków,skropić sokiem z cytryny i dokładnie wymieszać całość.Przyprawić do smaku.