Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 29
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 351
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 29
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 351
Składniki
Cebule poroić w piórka, pieczarki w kostke a parówki w plasterki (zrobić nacinęcie z dwóch stron parówki na głębokość około 1cm). Paprykę i marchewke pokroic w kostke.
Wszystkie składniki oprócz marchewki podsmazyc na oleju. Marchewke wrzucic do wody i gotować.
Usmażone składniki wrzucic do wody z marchewką, dodać groszek konserwowy, przecier pomidorowy i przyprawy.
Całość gotować razem około 10-15 minut.
Podawać z pieczywem.
Smacznego!!