Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 60
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 49
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 686
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 60
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 49
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 686
Składniki
Cebule poroić w piórka, pieczarki w kostke a parówki w plasterki (zrobić nacinęcie z dwóch stron parówki na głębokość około 1cm). Paprykę i marchewke pokroic w kostke.
Wszystkie składniki oprócz marchewki podsmazyc na oleju. Marchewke wrzucic do wody i gotować.
Usmażone składniki wrzucic do wody z marchewką, dodać groszek konserwowy, przecier pomidorowy i przyprawy.
Całość gotować razem około 10-15 minut.
Podawać z pieczywem.
Smacznego!!