Dania główne Przepis na:
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Cebule poroić w piórka, pieczarki w kostke a parówki w plasterki (zrobić nacinęcie z dwóch stron parówki na głębokość około 1cm). Paprykę i marchewke pokroic w kostke.
Wszystkie składniki oprócz marchewki podsmazyc na oleju. Marchewke wrzucic do wody i gotować.
Usmażone składniki wrzucic do wody z marchewką, dodać groszek konserwowy, przecier pomidorowy i przyprawy.
Całość gotować razem około 10-15 minut.
Podawać z pieczywem.
Smacznego!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

aniulka1988 06 maja 2010Zgłoś do usunięcia
mój facet uwielbia parówczaki:) musze mu to zrobić obowiązkowo!! jak dlamnie bez parówek :) pycha na pewno:)24 Kto głosował? | Odpowiedz