Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szaszłyki wątróbkowe"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 105
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 105
Składniki
Wątróbki oczyść, pokrój na plastry. Boczek pokrój na plasterki. Cebule obierz, pokrój w krążki.
Na drewniane patyczki nadziewaj kolejno: wątróbka, boczek, cebula, wątróbka. Szaszłyki oprósz pieprzem i papryką.
Usmaż na oleju ze wszystkich stron. Przykryj, zostaw na małym ogniu ok. 2 min. Oprósz solą.
Czas przygotowania: 25 min. Ilość porcji: 4. Cena za porcję: 1,70 zł.
Przepis przysłała Urszula Świeca z Hrubieszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie