Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Szaszłyki z warzywami"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Wątróbki umyj, zalej mlekiem, odstaw na 20 minut. Pokrój na kawałki. Cebulę i pieczarki także pokrój na kawałki. Nadziej wszystko na patyczki do szaszłyków. Posyp ziołami.
Szaszłyki podsmaż na patelni, obracając je, aż się zrumienią. Włóż je do żaroodpornego naczynia, zalej olejem pozostałym ze smażenia i piecz w piekarniku około 30 minut w 200° C. Udekoruj pomidorami. Przed podaniem posyp solą i pieprzem.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień