Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szczupak z warzywami"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 42
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 61
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 42
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 61
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Składniki
Przepis przysłała Agnieszka Huber z Wrocławia
Spraw i oskrob szczupaka. Usuń głowę, skrzela, płetwy. Rybę umyj, osusz.
marynaty rozetrzyj w moździerzu, natrzyj szczupaka. Ugotuj ziemniaki, obierz, pokrój w grube plastry. Posyp rozmarynem, tymiankiem i solą. Ułóż w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym. Na wierzchu połóż szczupaka. Marche wkę z groszkiem rozmroź. Oczyść i drobno pokrój obydwie papryki. Warzywa rozłóż na rybie, skrop miodem. Naczynie nakryj.
Naczynie wstaw do gorącego piekarnika. Zapiekaj około 40 minut w temp. 170°C. W ten sam sposób możesz przyrządzić karpia, pstrąga, lina, okonia.
<strong>Czas przygotowania 80 min, ilość porcji 4, cena za porcję 5,60 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie