Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sznycle w sosie chrzanowym"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 306
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 74
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5083
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32674
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 351
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 246
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 306
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 74
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5083
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32674
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 351
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 246
Składniki
<strong>Przepis przysłała Alina Waliczek z Dzimierza</strong>
Sznycle lekko rozbij przez folię spożywczą. Przypraw, włóż na 30 minut do lodówki.
Klarowane masło stop w rondlu. Sznycle obtocz w mące z obydwu stron, usmaż na rumiano na maśle. Dodaj chrzan, wlej bulion, duś około 20 minut, od czasu do czasu sznycle odwracając. Wlej śmietanę, gotuj na małym ogniu, aż sos zgęstnieje. Przypraw do smaku.
czas przygotowania 40 min. ilość porcji 4, cena za porcję 2,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie