Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne sznycelki z serem wspaniałe dla mniejszych dzieci.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1249
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 456
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3414
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1007
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1249
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 456
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3414
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1007
Składniki
Pierś z kurczaka mielimy w blenderze. Dodajemy sól i pieprz oraz wegete lub jarzynkę i mieszamy. Następnie je formujemy w okrągłe placuszki o średnicy około 4-4.5 cm i grubości około 0.5 cm .
Ser żółty również blendujemy razem z masłem. Nakładamy to potem na nasz placuszek z mięsa i przykładamy 2 placuszkiem . Musimy dokładnie posklejać gdyż podczas smażenia ser nam wycieknie na patelnię. Gdy sznycel jest gotowy obtaczamy go w bułce tartej i smażymy na małym ogniu na patelni . Nie możemy zbyt długo smażyć żeby nie wysuszyć mięsa. Smacznego