Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne szparagi, które można podać z kotlecikami z ciecierzycy (z tego przepisu: https://smaker.pl/przepis-kotleciki-z-ciecierzycy,161335,porannagwiazda.html)
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3536
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 370
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1761
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3536
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 370
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1761
Składniki
Odetnij zdrewniałe końce szparagów (ok. 1/3 długości). Możesz je też delikatnie odłamać - wtedy same pękną w odpowiednim miejscu :)
Wysmaruj naczynie żaroodporne tłuszczem (u mnie olej kokosowy). Ułóż szparagi.
Na szparagi położ wędzonego porwanego wędzonego łososia. Jeśli masz więcej czasu możesz też owinąć szparagi mięsem.
Skrop całość sokiem w połowy cytryny.
Piecz w temperaturze 200 stopni Celsjusza ok. 25 minut (termoobieg).