Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenny obiad, mało pracy, pyszny efekt.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 16441
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9469
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2047
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4057
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 644
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 316
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 16441
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9469
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2047
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4057
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 644
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 316
Składniki
Szpinak, pokrojoną drobno botwinkę i cebulkę wrzucamy na rozgrzaną oliwę.
Kiedy szpinak się rozmrozi, dodajemy resztę warzyw i przyprawiamy do smaku, mieszając je.
Wbijamy jajko i mieszamy, czekając aż białko się zetnie.
Podajemy z kaszą gryczaną. Smacznego :)