Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szpinakowa lasania"
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2061
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9652
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3326
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6762
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2061
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9652
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3326
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6762
Składniki
Porcje 6 80 min Cena 1,80 zł Kalorie 360 kcal
Ugotuj lasanie na półtwardo. Na maśle uduś szpinak, wymieszaj z serkiem i przypraw. Dno i boki keksówki posmaruj margaryną, ułóż płat lasani, szpinak, wbij 2 jajka.
I tak kolejno. Na koniec ułóż plastry sera, pomidory, oprósz oregano. Zapiekaj 40 min w temp. 200°C.
Przepis przysłała Izabela Boguś z Brzostówka.</strong>Źródło: Takie jest życie