Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szpinakowa lasania"
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 749
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 364
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 749
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 364
Składniki
Porcje 6 80 min Cena 1,80 zł Kalorie 360 kcal
Ugotuj lasanie na półtwardo. Na maśle uduś szpinak, wymieszaj z serkiem i przypraw. Dno i boki keksówki posmaruj margaryną, ułóż płat lasani, szpinak, wbij 2 jajka.
I tak kolejno. Na koniec ułóż plastry sera, pomidory, oprósz oregano. Zapiekaj 40 min w temp. 200°C.
Przepis przysłała Izabela Boguś z Brzostówka.</strong>Źródło: Takie jest życie