Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z wielu sposobów na wspaniałą roślinę jaką jest szpinak:)
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 116
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1111
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 61
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 116
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1111
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 61
Składniki
Wstawiamy osoloną wodę na makaron.
Szpinak wrzucamy do garnka i rozmrażamy z odrobiną oleju.
W międzyczasie siekamy cebulę i czosnek. Gdy szpinak jest już rozmrożony wrzucamy cebule i czosnek i pod przykryciem gotujemy około 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Doprawiamy solą, pieprzem i gałką, następnie dodajemy śmietanę i zagotowujemy. Podajemy z makaronem ugotowanym al dente.