Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z wielu sposobów na wspaniałą roślinę jaką jest szpinak:)
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1909
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 32
Polecam.
Odsłon: 735
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1909
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 32
Polecam.
Odsłon: 735
Składniki
Wstawiamy osoloną wodę na makaron.
Szpinak wrzucamy do garnka i rozmrażamy z odrobiną oleju.
W międzyczasie siekamy cebulę i czosnek. Gdy szpinak jest już rozmrożony wrzucamy cebule i czosnek i pod przykryciem gotujemy około 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Doprawiamy solą, pieprzem i gałką, następnie dodajemy śmietanę i zagotowujemy. Podajemy z makaronem ugotowanym al dente.