Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, "studenckie" danie: szybkie, tanie i pożywne!
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 326
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 326
Składniki
Wodę z oliwą i vegetą zagotować, a następnie powoli wsypywać do niej kaszkę (cały czas mieszając, aby nie porobiły się "kluchy"). Na małym ogniu gotować jeszcze ok. 5 minut, aż spęcznieje. Cały czas mieszać po dnie! Jeżeli ktoś lubi, można na końcu dodać szczyptę koperku do smaku