Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, "studenckie" danie: szybkie, tanie i pożywne!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19297
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1708
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232161
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19297
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1708
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232161
Składniki
Wodę z oliwą i vegetą zagotować, a następnie powoli wsypywać do niej kaszkę (cały czas mieszając, aby nie porobiły się "kluchy"). Na małym ogniu gotować jeszcze ok. 5 minut, aż spęcznieje. Cały czas mieszać po dnie! Jeżeli ktoś lubi, można na końcu dodać szczyptę koperku do smaku