Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla tych co nie lubią, marnować jedzenia.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7605
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2490
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7605
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2490
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Do miski wbijamy 4 jajka, solimy i lekko ubijamy, dodajemy twarożek raciborski, pieprz Cayenne, tymianek, sos sojowy, delikatnie mieszamy, by jajka zbyt nie opadły.
Foremkę lekko smarujemy olejem (najlepiej zrobić to pędzelkiem), na spód układamy pokrojoną wędlinę, na to dajemy mieszankę warzyw, całość zalewamy jajkami z twarożkiem, górę posypujemy odrobiną startego sera i zapiekamy w piekarniku przez ok. 35-40 minut na 180 stopni.