Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki bez zawijania to jeden z ulubionych przepisów wszystkich zabieganych kucharzy. Nie ma się co dziwić, bo dzięki niemu w kilka chwil przygotujecie obiad nawet dla bardzo dużej rodziny
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23051
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1036
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104861
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23051
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1036
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104861
Składniki
Kapustę zetrzyj na tarce. Wrzuć do wrzątku, zagotuj i odcedź. Ostudź.
Cebulę drobno posiekaj i połącz z kapustą, mięsem, jajkami, surowym ryżem, pieprzem i solą. Uformuj ok. 18 gołąbków. Obsmaż je delikatnie na patelni. Ułóż w dwóch naczyniach żaroodpornych pamiętając o odstępach.
Przygotuj sos: do passaty dolej wodę i wymieszaj z przyprawami. Dodaj cukier, śmietankę i zagotuj.
Kotlety zalej sosem i piecz około godziny w 175 stopniach.