Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i szybkie danie
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 22
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 352
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 378
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 439
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 160
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 22
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 352
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 378
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 439
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 160
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu. W naczyniu żaroodpornym ułóż ser feta, pokrojoną w plasterki cukinię, cebulę , czosnek oraz pomidorki koktajlowe, posyp solą , pieprzem i ziołami prowansalskimi. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 st. na 30 minut. Wyjmij upieczone warzywa z fetą i wymieszaj z makaronem.