Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i szybkie danie
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5700
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 91
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 111
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 616
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5700
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 91
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 111
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 616
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu. W naczyniu żaroodpornym ułóż ser feta, pokrojoną w plasterki cukinię, cebulę , czosnek oraz pomidorki koktajlowe, posyp solą , pieprzem i ziołami prowansalskimi. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 st. na 30 minut. Wyjmij upieczone warzywa z fetą i wymieszaj z makaronem.