Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i szybkie danie
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1228
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 164
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1228
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 164
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu. W naczyniu żaroodpornym ułóż ser feta, pokrojoną w plasterki cukinię, cebulę , czosnek oraz pomidorki koktajlowe, posyp solą , pieprzem i ziołami prowansalskimi. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 st. na 30 minut. Wyjmij upieczone warzywa z fetą i wymieszaj z makaronem.