Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa smaczna, niedroga, prosta.
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 37
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1764
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 292
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 399
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 526
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 37
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1764
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 292
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 399
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 526
Składniki
Na patelnie dajemy łyżkę oliwy, wrzucamy pokrojony w małe kawałeczki boczek oraz posiekane w cienkie plasterki pieczarki.Smażymy około 10 min. Następnie dodajemy śmietanę, czosnek (miazga), pieprz oraz ser pleśniowy. Trzymamy na małym ogniu około 5 min. Można dodać suszone zioła jeśli ktoś lubi. Makaron ugotować na półtwardo, skropić oliwą, polać sosem i posypać natką pietruszki.