Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tarta z kremem"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Z podanych składników zagnieć kruche ciasto. Wyłóż nim formę do tart. Nakłuj widelcem, schłodź i upiecz.
Z mleka, cukru waniliowego, budyniu, ugotuj budyń. Margarynę utrzyj z cukrem i budyniem. Wyłóż krem na zimne ciasto. Udekoruj resztą kremu oraz owocami.
Porcje 12 60 min Cena 1,20 zł Kalorie 420
<strong>Przepis przysłała Alina Waliczek z Dzimierza</strong>Źródło: Bella Relaks