Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 81
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 181
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 197
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 420
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 81
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 181
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 197
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 420
Składniki
z podanych składników na ciasto wyrobić podkład i wylepić formę ,schłodzić.
Cebulę pokroić w pióra przesmażyć aż zmięknie.odstawić.Filet pokroić w kostkę,ser również.Liście szpinaku wypłukane wrzucić na głęboka patelnię podlać kilkoma łyżkami wody i poczekać aż zwiędną po czym odcedzić odcisnąć i grubo posiekać wrzucić do cebuli.
Na ciasto ułożyć filet ser ,cebulę ze szpinakiem.Mleko lub śmietankę wymieszać z jajami dodać przyprawy i wyciśnięty lub drobno posiekany czosnek,zalać tą mieszaniną tartę i zapiekać w piekarniku nagrzanym do 220 stopni aż ciasto się zrumieni a nadzienie "zsiądzie".Dla podwyższenia kaloryczności można wierzch posypać tartym serem