Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tatar z pstrąga z mini ratatouille"
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 721
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 194
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 721
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 194
Składniki
Porcja na 4 osoby. Czas przygotowania: 1 godz.
Warzywa pokrój w kostkę o wielkości ok. 3 x 3 mm i podsmaż je na rozgrzanej oliwie, dorzucaj kolejno, zaczynając od najtwardszego. Tak przygotowane ratatouille dopraw ziołami prowansalskimi i resztą przypraw.
Filety z ryby pokrój ostrym nożem w drobną kostkę, dopraw sokiem z limonki, posiekanymi listkami bazylii, oliwą oraz solą i pieprzem. Tatar włóż do foremki, która nada mu kształt (może być okrągła), następnie delikatnie przełóż zawartość na talerz. Udekoruj warzywnym mini ratatouille i kawiorem.Źródło: Twój Styl