Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2070
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9660
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3339
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6771
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2070
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9660
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3339
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6771
Składniki
Pokrój pierś z kurczaka w kostkę i dodaj curry ,następnie usmaż na złoty kolor
Pokrój resztę składników w kostkę
Następnie na drugiej patelni podsmaż cebulkę ,czosnek i paprykę
Dodaj kurczaka i cukinię smaż przez 5-7 minut
Dodaj passate pomidorową fasolę ,kukurydzę i chwilkę podsmaż
Posyp serem żółtym i gotowe Smacznego!