Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 323
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 114
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 323
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 114
Składniki
Na rozgrzanym oleju podsmaż cebulę pokrojoną w kostkę. Dołóż mięso, obsyp przyprawami, po czym dołóż pomidory z puszki i duś około 20 minut.
Na koniec dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki i całość dokładnie wymieszaj.
Cukinię pokrój w grubsze plastry i podsmaż na patelni grillowej.
Przełóż dwa warzywne krążki przygotowaną masą mięsną i wyrównaj.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 200. Stopień trudności: łatwyŹródło: Telemax