Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i zdrowe.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 377
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 177
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 377
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 177
Składniki
Gotujemy tortellini w wodzie według przepisu na opakowaniu (ok. 10 – 14 min). Odcedzamy na sitku. W między czasie rozpuszczamy pesto, dodajemy pomidorki by się podgrzały. Następnie mieszmy tortellini z pesto i pomidorami. Całość posypujemy serem i posypujemy natką pietruszki lub bazylią. Podajemy gorące. Smacznego :))