Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące placki wypełnione serem i szynką! Danie idealne na szybki, sycący posiłek. Tortille nigdy nie były tak pyszne!
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23053
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1043
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104865
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23053
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1043
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104865
Składniki
Ogórki konserwowe kroimy w cienkie plasterki. Placki tortilli nacinamy od krawędzi placka do środka.
Połowę tortilli smarujemy keczupem, na drugiej połowie układamy plastry sera i szynki. Na części posmarowanej sosem układamy plasterki ogórka i prażoną cebulkę.
Tortille składamy na cztery tak aby powstał trójkąt. Gotowe placki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy przez 8-10 minut w 200 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!