Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące placki wypełnione serem i szynką! Danie idealne na szybki, sycący posiłek. Tortille nigdy nie były tak pyszne!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 96
Polecam.
Odsłon: 810
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 144
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 210
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 96
Polecam.
Odsłon: 810
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 144
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 210
Składniki
Ogórki konserwowe kroimy w cienkie plasterki. Placki tortilli nacinamy od krawędzi placka do środka.
Połowę tortilli smarujemy keczupem, na drugiej połowie układamy plastry sera i szynki. Na części posmarowanej sosem układamy plasterki ogórka i prażoną cebulkę.
Tortille składamy na cztery tak aby powstał trójkąt. Gotowe placki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy przez 8-10 minut w 200 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!