Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tradycyjne kluski śląskie"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 813
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 58
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9194
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 813
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 58
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9194
Składniki
Ziemniaki zmiel. Przełóż do miski, podziel na 4 części. Wyjmij jedną cześć, w to miejsce wsyp mąkę. Dodaj jajko i odłożone ziemniaki, wyrób masę. Uformuj kuleczki, każdą spłaszcz, palcem zrób dziurkę.
Wrzuć do osolonego wrzątku, gdy wypłyną gotuj 2-3 min. Opłucz zimną wodą. Podawaj z boczkiem i cebulką.Źródło: Chwila dla Ciebie