Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiemy, że lubicie takie przepisy - nieskomplikowane, tanie i wymagające minimalnego nakładu pracy. Papryki nadziewane różnego rodzaju serami oraz mięsem mielonym wpisują się w ten scenariusz idealnie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 151
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 208
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1287
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 151
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 208
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1287
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
Cebulę obierz i drobno pokrój. Podsmaż chwilę (żeby nie zdążyła się zezłocić) i dodaj mięso mielonego. Wszystko smaż, aż mięso będzie gotowe, ale nie przesmażone. W międzyczasie dodaj przyprawy.
Papryki przekrój na pół i wydrąż gniazda nasienne. Do każdej z połówek dodaj mięso zostawiając miejsce na ser. Dodaj do środka mozzarellę (wcześniej dzieląc ją na 4 części), pokruszoną gorgonzolę i posyp grana padano.
Wszystkie nafaszerowane papryki połóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piecz w piekarniku nagrzanym do 170 stopni przez ok. 30 minut.