Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne
Polecam to danie szczególnie na święta , imprezy bo jest potrawą dekoracyjną...
Odsłon: 3131
Pieczone mięso z kurczaka w aromatycznej przyprawie czosnkowo ziołowej z fars...
Odsłon: 5358
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 36
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 202
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 84
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 36
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 202
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 84
Składniki
Udka natrzec solą , pieprzem i vegetą, zrumienić na rozgrzanym tłuszczu. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Na pozostałym na patelni oleju przesmażyć plastry cebuli i posiekany czosnek. Dodać koncentrat pomidorowy, posiekane pomidory wraz z zalewą, wino i fasolkę. Mieszając zagotować i przyprawić do smaku. Polać udka. Nakryć naczynie i wstawić do piekarnika nagrzanego do tem. 180 stopni na 20 - 30 minut.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Dania główne
Filet z kurczaka z pieczarkami i białą kaszą gryczaną
Dania główne
Dorada z rusztu na grillowanych warzywach
Dania główne
Ligawa wolowa w sosie winno - warzywnym.
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 204
Filet z kurczaka z pieczarkami i białą kaszą gryczaną
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 23