Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta zapiekanka z rurkami makaronowymi nadziewanymi mięsem i warzywami to danie...
Odsłon: 849
Przepyszny i chrupiący schabowy podany z ziemniakami, koperkiem i sałatą z wł...
Odsłon: 1375
Ta zapiekanka z rurkami makaronowymi nadziewanymi mięsem i warzywami to danie...
Odsłon: 849
Przepyszny i chrupiący schabowy podany z ziemniakami, koperkiem i sałatą z wł...
Odsłon: 1375
Składniki
Udka natrzec solą , pieprzem i vegetą, zrumienić na rozgrzanym tłuszczu. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Na pozostałym na patelni oleju przesmażyć plastry cebuli i posiekany czosnek. Dodać koncentrat pomidorowy, posiekane pomidory wraz z zalewą, wino i fasolkę. Mieszając zagotować i przyprawić do smaku. Polać udka. Nakryć naczynie i wstawić do piekarnika nagrzanego do tem. 180 stopni na 20 - 30 minut.