Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7991
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 272
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2167
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 677
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7991
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 272
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2167
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 677
Składniki
Udka natrzec solą , pieprzem i vegetą, zrumienić na rozgrzanym tłuszczu. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Na pozostałym na patelni oleju przesmażyć plastry cebuli i posiekany czosnek. Dodać koncentrat pomidorowy, posiekane pomidory wraz z zalewą, wino i fasolkę. Mieszając zagotować i przyprawić do smaku. Polać udka. Nakryć naczynie i wstawić do piekarnika nagrzanego do tem. 180 stopni na 20 - 30 minut.