Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami próbujemy na własne ryzyko. Czasami wpada to do kosza, jednak częściej do naszego menu. Mięso z kurczaka jest dosyć wdzięcznym tematem i wspaniale łączy się z ulubionymi dodatkami. Pigwa to jesienny owoc, który można zastosować w kuchni wytrawnej.
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 23
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1642
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 236
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 376
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 431
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 23
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1642
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 236
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 376
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 431
Składniki
Pigwę, lubczyk, sos sojowy, przyprawę, maślankę, pieprz zielony, przeciśnięty czosnek, starte jarzyny, pokrojone ziemniaki, mieszamy. Oprószamy solą i pieprzem. Udka z kurczaka nakłuwamy, mieszamy z marynatą, odstawiamy na noc w chłodne miejsce. Całość przekładamy do naczynia żaroodpornego, mięso oprószamy sezamem, przykrywamy i pieczemy 30 min w 180°C. Następnie przez 20 min bez przykrycia w termoobiegu.