Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka w kapuście- wspaniale smakują z taką kapustką!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38156
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9238
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38156
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9238
Składniki
Udka myjemy oprószamy przyprawą do kurczaka i smażymy na rumiano na oleju. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojoną w kostkę cebulę. Smażymy chwilkę. Kapustę kroimy w paski i dodajemy do mięsa. Zalewamy bulionem wołowym i dusimy do miękkości. Na końcu doprawiamy do smaku solą pieprzem i przyprawą do bigosu. Podajemy potrzepane natką pietruszki.