Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Udka w miodzie"
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 416
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11892
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 80
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 416
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11892
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 80
Składniki
Udka natnij. Przyprawy zmieszaj z olejem, natrzyj mięso, zo staw na noc. Rano obsmaż, włóż do brytfanki. Pokrój i obsmaż pieczarki i cebulę. Wyłóż na mięso. Kostkę rozpuść w szklance wody, zmieszaj z koncentratem i miodem, polej udka. Upiecz.
Porcje 6, 80 min, Cena 1,40 zł, Kalorie 420 kcal
<strong>Katarzyna Madej-Stasiak z Łodzi</strong>Źródło: Takie jest życie